عدم امکان آموزش محور شدن دانشجویان از نیمسال اول ۱۴۰۲

🔴📢/ عدم امکان آموزش محور شدن دانشجویان از نیمسال اول ۱۴۰۲
—————————
قابل توجه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی ورودی بعد از سال ۱۳۹۷-۱۳۹۶؛

🔻طبق ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از نیمسال اول ۱۴۰۲ (ترم آینده) امکان فراغت (ورودی های بعد از سال ۱۳۹۷-۱۳۹۶) به شیوه آموزش محور در دوره‌های حضوری رشته‌هایی که واحد «پایان‌نامه» پیش‌بینی شده وجود نخواهد داشت و صرفا فراغت دانشجو منوط به دفاع از پایان نامه است.

💡نکته:
دانشجویانی که پیش از این و یا در ترم جاری (نیمسال دوم ۱۴۰۱) شیوه تحصیلی خود را به آموزش محور تغییر داده‌اند، می‌توانند در ترم جاری منوط به کسب نمره قبولی به شیوه آموزش محور فارغ‌التحصیلی شوند.

❓تغییر شیوه چیست؟
✅چنانچه دانشجویی پس از موافقت معاونت آموزش، شیوه تحصیلی خود را به آموزش محور تغییر دهد دیگر نیازی به دفاع از واحد پایان نامه نداشته و صرفا به میزان تعداد واحد پایان نامه، دروس معرفی شده را اخذ و درصورت قبولی فارغ‌التحصیل خواهد شد و فراغت به شیوه مذکور از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (ترم آینده) ممنوع است.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

📍موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی