اطلاعیه مهم درمورد قوانین و تقویم آزمون‌های آنلاین

7 بهمن ماه 1400

آغاز امتحانات

16 بهمن ماه 1400

زمان مانور آزمایشی آزمون (جهت آشنایی با فضای آزمون قبل از شروع آزمون‌های مجازی)

9 بهمن ماه . ساعت 11 تا 12:30

لینک راهنما متعاقبا ارسال خواهد شد.

مهلت تسویه نهایی و مسدودسازی دسترسی دانشجوی بدهکار

25 دی ماه 1400

شرایط و قوانین آزمون:

1. در روز آزمون حتما اینترنت از دو شرکت متفاوت تهیه شود تا درصورت قطعی اینترنت یک شرکت امکان استفاده از اینترنت دیگر وجود داشته باشد. در صورت قطعی اینترنت، ضمن گرفتن اسکرین شات و اطلاع دادن به دانشگاه دانشجو باید لوکیشن محل را به شماره واتساپ (09026081417) دانشگاه ارسال نماید تا پس از بررسی مخابرات محل تا واحد آموزش تصمیم گیری لازم را انجام دهد.
  2. حتما دو دستگاه متفاوت برای آزمون در اختیار داشته باشید.
  3. توجه اشته باشید در صورت خروج از آزمون، صرفا تا دو بار مجاز به شرکت در آزمون هستید.
  4. چنانچه آزمون تشریحی باشد باید با خط کاملا خوانا نوشته شود و از نوشته اسکن تهیه گردد و یا در محیط آزمون تایپ شود. در غیر اینصورت نمره ای برای دانشجو لحاظ نمی شود.

بدیهی است به هیچ وجه امکان دادن فرصت آزمون مجدد وجود ندارد لذا از دانشجویان گرامی خواهشمندیم جهت جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، موارد فوق الذکر را حتما رعایت فرمایید.

1 دیدگاه دربارهٔ «اطلاعیه مهم درمورد قوانین و تقویم آزمون‌های آنلاین»

1. بسیار عالی
    و اگر هم ناعالی باشد چاره ای نیست” آش کشک خاله است …” پس بسیار عالی….

1 × یک =