فراخوان پنجمین دوره جشنواره ملی هنری فانوس ویژه تولیدات آثار هنری و سینمایی

بخش­ های جشنواره:

1 ـ بخش هنرهای نمایشی: تئاتر صحنه ای، تئاتر خیابانی و متن نمایش نامه

2 ـ بخش موسیقی و سرود: سمفونی، موسیقی با کلام، موسیقی بی کلام(حماسی)، تواشیح و مدیحه سرایی، سرود دانش آموزی، نماهنگ(کلیپ) و فتوکلیپ

3 ـ بخش هنرهای تجسمی و سنتی: عکس، نقاشی(دیجیتال ـ بوم و مقوا)، طراحی پوستر و بیلبورد، خوشنویسی ( نستعلیق و شکسته، ثلث و نسخ) و آثار حجمی (مجسمه و نقش برجسته)

4 ـ بخش رادیویی: نمایش رادیویی، پادکست، کتاب صوتی، آنونس

5 ـ بخش تلویزیونی و سینمایی: سریال داستانی(حداقل 7 قسمت)، فیلم داستانی(بلند و کوتاه)، تله تئاتر، انیمیشن، مستند(بلند و کوتاه) ، تیزر و فیلم نامه (بلند و کوتاه)

6 ـ بخش ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی: مستند، کلیپ، فتوکلیپ، موسیقی با کلام، طراحی پوستر، نقاشی (دیجیتال، بوم و مقوا)

7 ـ بخش آزاد: فیلم سینمایی، فیلم نامه داستانی(کوتاه و بلند)، مستند( فیلم نامه کوتاه و بلند)، عکس، طراحی پوستر، نقاشی، آثار حجمی (مجسمه و نقش برجسته)، موسیقی با کلام و کلیپ

مقررات و شرایط شرکت در جشنواره:

• کلیه آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره باید از تولیدات سال ۱۳۹۹ باشند.
  • آثار رسیده الزاماً بایستی از تولیدات ادارت کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استانها باشند و بایستی در تیتراژ آثار نام اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مربوط درج و از اختیارات تهیه کننده آثار برخوردار باشد.
  • اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نسبت به اجرای جشنواره استانی و مراسم اختتامیه آن اقدام و آثار برتر استانی را به دبیرخانه دائمی جشنواره کشوری معرفی می­نماید. تاریخ مراسم اختتامیه متعاقباً اعلام خواهد شد.
  • ادار ه کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برای شرکت در مرحله کشوری جشنواره آثار هنری برتر جشنواره استانی را حداکثر تا اول شهریور ماه ۱۴۰۰ در سایت جشنواره ملی فانوس ثبت نام و فایل آثار هنری ثبت نام شده را به همراه فرم ثبت نام دارای کد رهگیری به دبیرخانه دائمی جشنواره ارسال می نماید.
  • تکمیل فرم و ارسال آثار به منزله قبول رایط و مقررات جشنواره است.
  • مسئولیت حقوقی آثار اصالت و رعایت حق کپی رایت آثار به عهده ارسال کننده است.
  • تمامی امتیازات مادی و معنوی به صاحب اثر تعلق خواهد گرفت.
  •  استفاده از آثار جشنواره برای چاپ تکثیر نشر الکترونیک و همچنین سایر اقلام تبلیغاتی بانک اطلاعات و… باذکر نام صاحب اثر برای برگزارکنندگان جشنواره مجاز خواهد بود.
  •  کیفیت تصاویر ارسالی آثار باید نشان دهنده جزئیات اثر برای هیئت داوری باشد.
  •  در صورت عدم رعایت مقررات شرکت درجشنواره اثر هنری در هر مرحله ای از جشنواره حذف و امتیاز آن سلب می شود.
  •  هر نوع تصمیم در خصوص موارد پیش بینی نشده به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

ضوابط ارسال آثار :

آثار رادیویی:

1ـ نسخه ضبط شده در قالب فایل صوتی با فرمت 3MP

آثار تلویزیونی و سینمایی:

1ـ فیلم­های با کیفیت تصویری 4 MPEG

2ـ متن فیلم نامه ها به صورت فایل PDF در قالب 21 سطر در قطع حداقل 4 A با فونت LOTUS، سایز 14

آثار هنرهای نمایشی:

1ـ فیلم­های آثار نمایشی با کیفیت 4 MPEG

2ـ متن نمایشنامه ها به صورت فایل PDF در قالب 21 سطر در قطع حداقل 4 A با فونت LOTUS، سایز 14

آثار هنرهای تجسمی:

1 ـ  عکس­: با کیفیت بالا Dpi300 و در فرمت JPG  بدون هرگونه ویرایش

2 ـ نقاشی بوم و مقوا: باید در فرمت RGB با کیفیت مطلوب Dpi300  و در قطع حداقل A4  ، عکس های ارسالی مربوط به آثار چهره (پرتره) بایستی با دقت بالا و نور مناسب جزئیات اثر را نشان دهد.

3ـ نقاشی دیجیتال :  فرمت RGB با کیفیت مطلوب Dpi300  و در قطع A4

4 ـ طراحی پوستر و بیلبورد: آثار ارسالی در این بخش باید با کیفیت مطلوب300 Dpi و  به صورت RGB حداقل در قطع حداقل A4

5 ـ آثار حجمی(مجسمه و نقش برجسته) : ارسال 8 عکس (3عکس از زوایا و منظرهای مختلف اثر ، 2 عکس از دورنمای مجسمه و 3عکس از دیتیل و نمای بسته برای روئیت جزئیات اثر ارسال شود.

آثار موسیقی و سرود ، تواشیح و مدیحه سرایی و سرود دانش آموزی:

1ـ نسخه ضبط شده در قالب فایل صوتی با فرمت 3MP

2ـ نماهنگ ها ،کلیپ ها و فتوکلیپ ها ، تواشیح و سرود  با کیفیت تصویری 4 MPEG

آدرس دبیرخانه استانی جشنواره ملی هنری فانوس:

بیرجند ـ خیابان آیت ا… مدرس – انتهای مدرس ۲ – اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس- مدیریت هنری و امور سینمایی

شماره تلفن: ۳۲۲۲۴۲۱۶ –  ۳۲۲۳۴۲۱۵

زمان و محل برگزاری چهارمین جشنواره ملی هنری فانوس :

محل برگزاری و میزبان جشنواره : شیراز ، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش­های دفاع مقدس استان فارس

زمان برگزاری جشنواره: مهرماه 1399

سایت جشنواره:   www.jashnvarehfanoos.ir