امضای تفاهم‌نامۀ همکاری با دانشگاه بین‌المللی قفقاز گرجستان

در راستای همکاری مشترک میان دانشگاه بین‌المللی قفقاز و مؤسسه آموزش‌عالی هنر و اندیشه اسلامی به منظور استفادۀ بهینه از پتانسیل موجود و ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی پژوهشی دو طرف، تفاهم‌نامۀ همکاری دوجانبه‌ای میان مؤسسه آموزش‌عالی هنر و اندیشه اسلامی به نمایندگی آقای دکتر سیدمحمدحسین نواب و دانشگاه بین‌المللی قفقاز به نمایندگی آقای دکتر کاخابر کردزایا امضا شد.

طرفین ضمن تبیین زمینه‌های مشترک همکاری و ظرفیت‌های موجود در خلال مذاکرات، بر تعامل مستمر و گسترش همکاری‌ها تأکید کردند و به تبادل نظر پرداختند.

در قالب این تفاهم‌نامه، همکاری‌های متقابل دو دانشگاه در زمینه‌های فعالیت‌های آکادمیک و آموزشی، فعال‌سازی دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، دعوت از اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان برای بازدید و تبادل علمی، حمایت از سمینارها، دوره‌ها و کارگاه‌ها، چاپ آثار علمی در نشریات هر دو موسسه، فعالیت‌های تحقیقاتی مشترک، کمک به توسعۀ روابط و همکاری با صنعت و سایر مؤسسات در هر کشور و… مورد توافق و تأکید قرار گرفت.

دانشگاه بین‌المللی قفقاز، با بیش از ۲۵سال سابقۀ فعالیت، از جمله دانشگاه‌های خصوصی معتبر و فعال در کشور گرجستان است.

پنج × 1 =