اطلاعیه شرایط و زمان‌بندی دفاع از پایان‌نامۀ کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان گرامی
شرایط و زمان‌بندی دفاع از پایان‌نامۀ کارشناسی ارشد در ترم جاری اعلام شد.

آن دسته از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 قصد دفاع از پایان‌نامۀ خود را دارند، تا پایان مرداد 1401 فرصت دارند درخواست دفاع خود را در سامانۀ دانشجویی ارسال نمایند.

▫ ضروری است 1. فایل word و pdf پایان‌نامۀ نهایی و 2. فایل نتیجه همانندجویی پایان‌نامه در سامانۀ ایرانداک را به درخواست خود پیوست نمایند.

▫ پایان‌نامه باید کاملاً منطبق با شیوه‌نامۀ تدوین پایان‌نامه تنظیم شده باشد. شیوه‌نامه را می‌توانید از لینک دریافت نمایید: itaihe.ac.ir/forms

▪ برای ارسال درخواست دفاع، لازم است حداقل شرکت در دو جلسۀ دفاعیه در سامانۀ دانشجویی در گردش شرکت در جلسات دفاعيه ثبت شده باشد.

▪ زمان ارسال درخواست دفاع، حداقل باید یک ماه از تاریخ تصویب پروپزال گذشته باشد.

♦ برای همانندجویی پایان‌نامه در سامانۀ همانندجوی ایرانداک به آدرس tik.irandoc.ac.ir رایانامه و شناسۀ زیر وارد شود:

رایانامه: itaihe.ac@gmail.com

شناسه: JZcIZ (حساس به بزرگی و کوچکی حروف)

▫ حداکثر همانندی مورد پذیرش در مقطع کارشناسی‌ارشد 20درصد است.* این درصد شامل همانندی اشعار، آیات و روایات، منابع و… نیز می‌باشد.

▪ جلسۀ دفاع حداقل ده روز پس از پایان یافتن گردش دفاع برگزار می‌شود.

▫ دانشجویان محترم می‌توانند از منوی گردش، روند پیشرفت درخواست دفاع خود را ملاحظه نمایند. بازگشت درخواست به دانشجو و ایرادات احتمالی از طریق همین گردش به دانشجویان ابلاغ می‌شود.

مؤسسه آموزش‌عالی هنر و اندیشۀ اسلامی

ادارۀ پژوهش