فهرست

اطلاعیه ثبت‌نام از داوطلبان آزمون مرحله دوم (مصاحبه علمی و عمومی) دکتری اختصاصی دانشگاه ادیان و مذاهب

آن دسته از داوطلبان آزمون اختصاصی دکتری سال 1400 که نتیجه مرحله کتبی ایشان دعوت به مصاحبه در یکی از کد رشته محل‌های دانشگاه ادیان و مذاهب می‌باشد باید براساس توضیحات ذیل اقدام به ثبت‌نام برای مرحله دوم آزمون یعنی مصاحبه علمی و عمومی در سامانه پذیرش دانشجو نمایند.

برنامه زمانی برای ثبت‌نام

ثبت‌نام اینترنتی (مرحله 1)

ایام هفته

تاریخ

تمامی داوطلبان

پنج‌شنبه

1400/02/30

الی

جمعه

1400/04/04

جهت آشنایی با شیوه مصاحبه، کلیک کنید

مدارک مورد نیاز برای انجام ثبت‌نام اینترنتی:

داوطلبان باید فایل‌های ذیل را تهیه نمایند و در فرایند ثبت‌نام بارگذاری نمایند. موکداً تذکر داده می‌شود باتوجه به اهمیت این بخش داوطلبان محترم در بارگذاری مدارک و کیفیت تصاویر بارگذاری شده نهایت دقت را داشته باشند.

1. فایل عکس جدید از داوطلب بازمینه سفید و به‌صورت تمام رخ.

2. فایل تصویر صفحه نخست شناسنامه یا کارت ملی (درصورت امکان فایل تصاویر صفحات بعدی شناسنامه را نیز بارگذاری نمایید)

3. فایل مدارک تحصیلی پایه. منظور از مدرک تحصیلی پایه کارشناسی‌ارشد و یا سطح سه حوزوی است. چنانچه داوطلبی به دلایلی تاکنون موفق به دریافت مدرک تحصیلی خود نشده است ضرورت دارد یا گواهی دال برفراغت و یا ریزنمرات مقطع تحصیلی کارشناسی‌ارشد و یا سطح سه حوزوی خود را بارگذاری نماید.

4. مستندات مُثبت مراتب علمی و پژوهشی داوطلب. در قسمت بعدی در سامانه پذیرش داوطلبان باید مقالات و تالیفات و همچنین سایر فعالیت‌های علمی، پژوهشی و اجرایی خود را بارگذاری نمایند. خواهشمند است جداول این بخش به‌صورت کامل تکمیل شود و فایل‌های مستندات به‌صورت کامل بارگذاری شود و درصورت نیاز از قسمت افزودن فایل جدید فایل‌های متعدد بارگذاری نمایید.

5. داوطلبان لازم است مبلغ صد هزار تومان جهت هزینه مصاحبه پرداخت نمایند. در صورتی که برای بیش از یک رشته دعوت به مصاحبه شده اند، لازم است به ازای هر مصاحبه دیگر، مبلغ 50 هزار تومان پرداخت گردد.

جدول زمانبندی شرکت در مصاحبه

مصاحبه حضوری (مرحله 2)