اختتامیه وورکشاب صنایع دستی سیستان و بلوچستان

هنر نقش بسزایی در تداوم جریان فرهنگ اصیل و سنت‌های ارزشمند جامعه دارد

ایسنا/قم ریاست موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی افزود: هنر نقش بسزایی در تداوم جریان فرهنگ اصیل و سنت‌های ارزشمند جامعه دارد و هنرمندان رسالت انتقال این ارزش‌ها و مفاهیم را از نسلی به نسل دیگر در طول تاریخ عهده دار بوده اند.

مراسم اختتامیه ورکشاپ آموزشی دوخت‌های سنتی سیستان و بلوچستان  امروز با تجلیل از بیش از نیم قرن تلاش منصوره شالچی هنرمند پیشکسوت قم برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم دکتر مهدی حمیدی پارسا ریاست موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی قم گفت: بی شک زبان هنر قوی ترین و تاثیر گذارترین زبان برای توسعه همدلی ملی است.

نه − دو =