صفحه اصلی خبر ها اطلاعیه ها درباره ما سامانه سیمرغ ارتباط با ما
پذیرش دانشجو
■ پذیرش دانشجو
موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های ادبیات نمایشی، حکمت هنر اسلامی، فلسفه هنر، پژوهش هنر، تاریخ هنر جهان اسلام و مطالعات معماری ایران از طریق آزمون سراسری دانشجو می پذیرد آشنایی با موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اس ...

در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های

از طریق آزمون سراسری دانشجو می پذیرد

آشنایی با موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی

موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی هر ساله بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور اقدام به جذب دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد از میان داوطلبان کنکور سراسری می‌نماید. از میان هفت رشته در حال برگزاری شش رشته در سطح کارشناسی ارشد و یک رشته با نام حکمت هنرهای دینی در سطح دکتری تخصصی است. در ادامه رشته‌های کارشناسی ارشد معرفی می‌گردند:

*ادبیات نمایشی، کد رشته 1357

ادبیات نمایشی رکن اصلی هنرهای نمایشی است. این رشته به سنّت‌ها و تاریخ ادبیات نمایشی ایران و جهان می‌پردازد و شیوه‌های نگارش متون دراماتیک را آموزش ‌می‌دهد. هدف آن ارتقای سطح علمی و بینش هنری، پرورش استعداد نویسندگی و رشد خلاقیت‌های ادبی و هنری دانشجویان است.

*حکمت هنر اسلامی، کد رشته 1359

این رشته با هدف تربیت پژوهشگر در عرصه هنر اسلامی طراحی شده است که بیانگر جنبه‌های حکمی و معانی عمیق نهفته در آثار هنر اسلامی است. فارغ التحصیلان این رشته با چگونگی شکل‌گیری آثار هنری در تمدن اسلامی و نظریه‌های موجود در این قلمرو آشنا می‌شوند و می‌توانند در عرصه‌های گوناگون این هنر پژوهش کنند.

*فلسفه هنر، کد رشته 1116

فلسفه هنر جزء مطالعات میان‌رشته‌ای است بین دو ساحت فلسفه و هنر که قصد دارد به دانشجو نگاهی عمیق درباره آثار هنری ببخشد. دانشجوی این رشته امکان می‌یابد به واسطه آشنایی با مکاتب فلسفی و بنیادهای فکری رایج میان اندیشمندان به تفسیر و تاویل آثار هنری بپردازد. تجزیه و تحلیل مفاهیم هنری، انجام پژوهش‌های بنیادین در حوزه هنر، آشنایی با مبانی فلسفی، ارتقای توانایی داوری و نقد هنر و امکان ورود به نهادهای پژوهشی در حوزه هنر از قابلیت‌هایی است که برای فارغ‌التحصیلان این رشته حاصل می‌شوند.

*تاریخ هنر جهان اسلام، کد رشته 1359

رشته تاریخ هنر جهان اسلام ویژگی‌های هنر اسلامی را می‌شناساند و به تفکر درباره آن ترغیب می‌کند. هدف آن شناخت دوره‌های هنر اسلامی و مطالعه مستندات تاریخی درباره آن است. با توجّه به نو پا بودن این رشته در داخل کشور، ضرورت پژوهش و غنابخشی به موضوعات مطرح درباره آن احساس می‌شود. فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند در رشته‌های تاریخ هنر، گاه‌نگاری و تجزیه و تحلیل آثار هنر اسلامی به تدریس و پژوهش اشتغال ورزند.

*پژوهش هنر ، کد رشته 1359

دانشجوی پژوهش هنر به روش‌های متنوع پژوهش در این عرصه تسلط می‌یابد، آرای متفکران جهان درباره هنر را مطالعه می‌کند، با فرهنگ‌های مختلف آشنا می‌شود و توانایی تأمل و تفکر درباره آثار هنری را به دست می‌آورد و نهایتاً در یک پروژه تحقیقی توانایی و اندوخته‌های علمی خود را ارائه می‌کند. فارغ التّحصیلان این رشته می‌توانند در دانشکده‌های هنر به تدریس اشتغال ورزند و یا در یکی از مراکز تحقیقاتی به عنوان محقق متکفل امر پژوهش باشند.

*مطالعات معماری ایران، کد رشته 1352

مطالعات معماری ایران رشته‌ای است که دانشجویان را به شناخت عمیق‌تر معماری اسلامی و ایرانی سوق ‌می‌دهد. مشاهده و بررسی مستقیم آثار معماری، عرصه‌های شهری و محوطه‌های باستان‌شناختی ویژگی این دست از رشته‌ها است. از این‌رو سفر و بازدیدهای میدانی از مکان‌های تاریخی از ضرورت‌های این رشته است. از ویژگی‌های رشته مطالعات معماری ایران نگاه حکمی و تاریخی در مواجهه با معماری و تقویت آن در دانشجو برای شناخت و پژوهش در آثار هنر اسلامی و ایرانی است. همچنین فارغ‌التحصیلان این رشته به عنوان پژوهشگرانی هویت معماری ایرانی آشنایند، امکان ارائه تحصیل در رشته‌های مرتبط با معمار در مقطع دکتری را خواهند داشت.

برخی از مزایا و امکانات موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی

بهره‌گیری از اساتید مجرب

حضور اساتید مطرح کشوری در قالب کنفرانس‌ها و نشست‌های علمی

برگزاری دوره‌های داخلی و بین‌المللی